Heeft u werk van Wietse?

Posted on

Wietse Hoving was een productief kunstenaar. Hij schilderde alles wat hem voor de voeten kwam en gebruikte ieder medium dat hij bruikbaar genoeg vond: niet alleen linnen en papier, maar ook hardboard en zelfs vezelplaat werden toegepast. Desnoods schilderde hij in krappe tijden met drukinkt die hij van een bevriende drukker kreeg. 

Een deel van zijn werk is nog in bezit van de familie, maar veel meer is in de loop van de jaren verkocht. Hoewel het geenszins de bedoeling is zijn complete werk op deze site te presenteren, wordt het door ons zeer op prijs gesteld als u even van u laat horen als u werk van hem in huis hebt. Wij voegen eventuele afbeeldingen graag toe aan de bescheiden collectie die op deze site wordt getoond.

U kunt contact opnemen via het contactformulier